Élőzenei Bázis, Kiskunfélegyháza
Koncertek minden szombaton más stílusban

Kiskunfélegyházi Rocktábor – tájékoztató, házirend

 

A Kiskunfélegyházi Rocktábort 2009 óta rendezzük nyaranta. Kezdetben egy turnussal indítottunk, amit évről évre nagyobb érdeklődés övezett. Folyamatos volt a fejlődés, egyre több turnus, több tanár és növendék jött. Nálunk megtapasztalták, milyen is a színpadi zenélés és belekóstoltak azokba az élményekbe, amelyek a profi fellépőket is kísérik munkájuk során.

A tábor célja: Legfontosabb céljaink között szerepel, hogy minél hamarabb átélhessék a növendékek az együtt zenélés örömeit, ezért már egy hét leforgása alatt működő zenekarokat állítunk össze belőlük. A táborok végén profi technikai körülmények között, nagy létszámú, nyílt turnuszáró koncerteken mutatják meg tudásukat és rátermettségüket az érdeklődő szülőknek, családtagoknak, barátoknak és a Rocktár közönségének.

Természetesen különös tekintettel vagyunk tehetségeinkre, akiket felfedezünk, oktatunk tanév közben is, segítünk nekik zenekarokat alapítani, neveljük őket a zenei közösségi életre és elkísérjük őket első fellépéseikre.

Hangszeres oktatás: A tábor turnusaiban lehetőség van gitár, basszusgitár, dob és ének tanulásra. Az oktatásban résztvevő tanárok javarészt év közben is a Rocktár oktatói, a tábor kisegítő tanárai pedig tapasztalt táboroztatók.

Napi menetrend:

8:00 - 8:30 várjuk a növendékeket a helyszínre (jelenléti ívek aláírása)
8:30 - 11:00 délelőtti foglalkozások
11:00 - 12:30 ebédszünet
12:30 - 16:00 délutáni foglalkozások
16:00 - 16:30 lehet jönni a gyerekekért, mehetnek haza a nagyobb növendékek - 16:30 után a Rocktár zár.

Házirend:

  1. A tábor területén dohányozni, alkoholt, drogokat fogyasztani tilos! Tűz és balesetvédelmi oktatást tartunk, melyen a részvétel kötelező!
  2. A táborba hozott és őrizetlenül hagyott értékekért, hangszerekért vagy egyéb tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
  3. A Rocktárban értékes hangszerek és áram alatt lévő technikai berendezések, hangtechnikai kiegészítők találhatók, melyekre vigyázni kell! Ezek, vagy a Rocktár villamos és egyéb berendezési tárgyainak szándékos megrongálása életveszélyes és anyagi következményekkel is jár az elkövető növendékek szülei számára.
  4. Alapvető a kulturált magatartás. A trágár beszéd, nem megfelelő viselkedés, esetleg verekedés többszöri szóbeli figyelmeztetés és szülői tájékoztatás után akár a táborból történő kizárással is járhat.
  5. Kérjük, mindenki vigyázzon a rendre, tisztaságra és ne szemeteljen! Használja a kukákat! Kérjük mindenki tartsa be az alapvető higiéniai követelményeket. A táborozókra fertőzés veszélyt jelentő személyek eltilthatók.
  6. A tábor ideje alatt, a tábor területéről csak felnőtt felügyelettel, vagy engedélyével szabad távozni.
  7. Szükséges tíz napnál nem régebbi orvosi igazolás, hogy a növendék táborozhat, közösségbe mehet. Ezt a tábor első reggelén a tábori díjjal együtt kérjük leadni, a jelentkezés csak így érvényes.
  8. Naponta, beérkezéskor a jelenléti ívet alá kell írni, valamint távozáskor jelentkezni kell az ügyelő nevelőnél.
  9. A zárókoncerteken kötelező megjelenni minden táborozónak! Mivel a szándékos, vagy felelőtlen okból történő távolmaradás a többi növendék munkáját és sikerét veszélyezteti, így kérjük csak az jelentkezzen a táborra, aki a záró koncerten is részt tud venni.

Házirend letöltése

A Rocktár Élőzenei Bázis és a www.rocktar.hu oldal üzemeltetője a Plain-Rock Egyesület. A webhelyen szereplő együttesek logói az együttesek tulajdonát képezik. A galériában található képek amennyiben másként nincsenek megjelölve, a Rocktár tulajdonát képezik. A fórumban a látogatóktól elhangzó vélemények nem tükrözik a Rocktár hivatalos álláspontját.

Goods Market Kunsági Éden Rollsped
Bőrruházat javítás DIGAMMA.HU Informatikai Kft. e-Zene EzVíz Félegyházi Közlöny HZ Trans Heraklith KnaufInsulation
Metálindex Peavey Cort Artbeat Radio Smile Rockbook Online Rockmagazin Sirius Rádió S Motorshop Szabo Tuzep Szuperinfó
Antibandita Kft.