Élőzenei Bázis, Kiskunfélegyháza
Koncertek minden szombaton más stílusban

Vélemények a Rocktárról

 

V. Jubileumi Rocktábor egy anyuka szemével

Gratulálok Fiúk - Lányok! Minden elismerésem a Rocktár csapatáé, a tegnapi táborzáró koncert egyszerűen szupi volt! Hogy 1 hét után így megszólaljanak ezek a rock-klasszikusok a gyerekek előadásában... Minden elfogultság nélkül állíthatom, teljesen élvezhető volt mindhárom csapat előadása. És hogy a gyerkőcök még élvezték is, amit csináltak?! Hihetetlen profizmus, ugyanakkor jó nagy adag türelem és alázat kell ehhez, hogy ennyi kis örökmozgó ugróbolhával ilyet összehozzatok. Jövőre is jövünk, az tuti! (És ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek!)

Kispetiné Keserű Ildikó

Facebook
2014. június. 21. (szombat) 09:19

"És a ROCTÁR!!! Basszus, miért kell nekem 30 km-re laknom??? Ha helyben laknék, biztos ott innám meg a napi betevő sörömet... :D Ha én lennék a kormány, kötelezővé tenném minden városban, hogy legyen ilyen hely, ami lehetőséget ad a fiataloknak gyakorolni és föllépni! Az "úri közönség" pedig jól érezheti magát.
A kocsma is szuper, de sajnos meg kellett állapítanom, hogy öregszek. Én tudom, hogy mik vannak a falon!!! A Som Lajos portré alatt szépen megfér egymás mellett a diavetítő, a lemezjátszó és a (!!!!!!!) kenyérpirító. De a lényeg, ami miatt tudom, hogy öreg vagyok, az az a falvédő, ami ezek alatt van: az Omniás arab gyerek subázva. De régen láttam ilyet! Mindez a retró bútorokkal, képekkel, eszközökkel vegyesen csodálatos hangulatot varázsol...
Én már tudom, hova adom az adóm 1%-át! Ha ritkán is, de ide jövet az ember úgy érezheti, visszakap valamit a múltból, ami tudjuk, hogy nem jön vissza (hál' Istennek...), de fiatalnak érezni magát mindenki szereti!"

Remzső Olivér, Facebook
2013. január. 20. (vasárnap) 13:00

Mötál és az a bizonyos honvédségi élelmezési raktár...... A szombati napon tornacipőt és bőrkabátot húztam. A célom az volt, hogy vasárnap délben egy jó kis izomlázzal a nyakamban ébredjek, és hogy hanyagoljam gondolataimból a hét munkával töltött pillanatait. Jelentem, a küldetésem sikeres volt. Mindezt a félegyházi Rocktár nevezetű helyen tettem meg a svéd The Embodied banda koncertjén.
Belépve a régi honvédségi épületbe megdöbbentem. A régi vaskos falak sugározták magukból az elmúlt idők szellemiségét, mivel a tulajdonosok remekül megtartották az épület báját. Mindezt retró táblákkal, félbevágott busszal, kimustrált fotelekkel tették meg.
Az emberek nagyon segítőkészek és barátságosak voltak. A nap fényét emelte, hogy az első vonatig való várakozást megtehettük a szórakozóhelyen, méghozzá egy ingyen forrócsoki társaságában. Más helyeken páros lábbal rugdossák ki az embereket a vendéglátósok, azonban itt a fotelben elnyúlva beszélgettek velünk. Mindezt összegezve 5* este volt! :)

Futrinkautca, http://www.tumblr.com/tagged/rocktár
2012. szeptember. 24. (hétfő) 10:51

Nagy szerencsénk van nekünk Félegyháziaknak,mivel büszkélkedhetünk ily jeles szórakozóhelyel! Így Tovább 2012 ben is!

Csáki Nándor, Facebook
2012. január. 23. (hétfő) 09:49

"A kiskunfélegyházi Rocktár Magyarországon a legendásan jó/jófej klubok közé tartozik. Mind a szervező, mind a szervezés tekintetében kivételes bánásmódban részesítenek minden zenekart (kicsit és nagyobbat egyaránt). Ez sajnos kis hazánkban igen ritka dolog, úgyhogy bárki aki fellép vagy ellátogat a helyre az becsülje meg ezt, mert nem mindennapi helyről van szó, nem mindennapi emberek komoly szellemi és anyagi befektetésével. Többek közt emiatt is vártuk már nagyon ezt a bulit is, és szerencsére ez alkalommal sem kellett csalódnunk."
"A koncert jól sikerült, mindössze csupán a technika ördöge próbált néhány alkalommal közbeavatkozni, de ennek sem sikerült elrontania a hangulatunkat, sőt a végén 2x is vissza kellett mennünk a lincshangulat elkerülése végett :)

Köszönjük Kiskunfélegyháza, köszönjük Rocktár!"

Leander Turnénapló
2011. december. 11. (vasárnap) 21:05

Én többször voltam és remélhetőleg leszek a Rocktárban. Persze ott, ahol jelenleg is van. A Rocktár egy telibe talált valami, egy igazi kulturált szórakozási lehetőség ma Kiskunfélegyházán. Természetesen egy hosszú távú szerződést kell kiharcolni. Remélhetőleg belátja ezt rendkívül okosan a "Félegyházi vezetés"! Tudtommal azok a képviselők, akik jártak ott, azok elismerően nyilatkoztak. Már csak abban reménykedek, hogy lesz is köztük olyan, aki fel is vállalja a saját véleményét.

Bense Zoltán képviselő Úr (Facebook)
2011. március. 25. (péntek) 01:08

Két kisgyermekes anyaként és tanító néni jelöltként én is kedvelem és szeretem a Rocktár-at, sőt szeretem a jazz- és a rock zenét is! Tudod amikor még éretlen és kis pisis voltam én magam is azt hittem , hogy a rock zenét kedvelő társadalom egy "vadállatokból" álló csoport, akik mást sem tudnak csak vandálkodni, trágárkodni! Később aztán rájöttem, hogy fingom nem volt az egészről és alaptalanul gondoltam és írtam le a rockereket! Tudom nem mindenki egyforma, de én eddig akárhányszor voltam a Rocktár-ban mindig jól éreztem magam és soha sem láttam volna , hogy bárki is rongált volna, vagy eszét vesztette volna! Ellenben nagyon sokszor értesültem már arról, hogy más szórakozóhelyeken megy a késelés, meg a sorozatos balhék, a rendőrségi ügyek, meg hasonlók! Én szorítok a Rocktárért, az egyetlen értelmes élőzenei bázisunkért, ahová szívesen megyek, ha egy jó koncertre és társaságra vágyom!

Endre Erika (Facebook)
2011. március. 23. (szerda) 13:59

A Concertphotos.hu és a Sz.A.R feszt crew gyűjtést szervez a Rocktár megmentésére Szabadszálláson.

Csiga (Facebook) Concertphotos.hu , Sz.A.R. Feszt Crew
2011. március. 22. (kedd) 19:21

Amint azt biztosan hallottátok Magyarország egyik legkiemelkedőbb klubját a kiskunfélegyházi Rocktárat a bezárás veszélye fenyegeti .Pontos hátteret nem tudunk róla mondani de az biztos amennyiben a klub nem végez el egy 600.000 forintos infrastrukturális beruházást április végéig úgy a szerződésük felmondásra kerül. Mivel a Rocktár bevétele teljes egészében a zenekarok és a működéshez szükséges anyagi hátteret tudja csak biztosítani ,ezért csak ránk élő zene rajongókra tudnak számítani. Kérjük segítsetek barátainknak, hogy továbbra is nagyszerű koncertsorozatokat hozzanak létre, hisz ezeket értünk ,nekünk szervezik .
A Concertphotos.hu és a Sz.A.R feszt crew gyűjtést szervez a Rocktár megmentésére Szabadszálláson. Ha úgy gondolod szívesen segítenél barátainknak és nem tudsz pénzt utalni ,keresd meg Pajerich Pétert( 08:00-16:00) a József Attila Közösségi házban és ő átveszi tőled az adományt amit Március 26. szombaton egy névsorral ellátva átadunk a Rocktár vezetőségének.

Concertphotos.hu és a Sz.A.R feszt crew
2011. március. 22. (kedd) 11:43

Ez már nem csak szórakozási lehetőség. Turisztikai látványosság. A városvezetés minden más fát kivágott Kiskunfélegyháza alól, ezt már meg kéne hagyni.

Faltum Kristóf (Facebook) PERCZEL
2011. március. 21. (hétfő) 23:47

"Egy a fiatalok számára fontos színfolttal lenne szegényebb a városunk, ha megszűnne a Rocktár. Nagyon sok jót hallottam róla. Nem csak Félegyháziaktól! Ideális helyen, sok munkával kialakított szórakozóhely. Ezután már csak a kocsmák maradnak (és harcolunk az alkoholizmus, meg a drog ellen). Szórakozni is kell járni valahová, nem?"

Turcsányi Zoltán (Facebook)
2011. március. 21. (hétfő) 23:19

Ha belegondolunk nem nagy kiadás, azon emberek számára akik idejárnak. Ha bezárnák mennyit kellene fizetni, hogy eljuss egy jó koncertre vidékre?
Arról nem is beszélve, hogy ezzel Félegyháza végleg elveszítené szórakozási lehetőségeit, nem mindenki szeret disco-ba járni.

Hidegkúti Lajos (Facebook)
2011. március. 21. (hétfő) 16:00

szerintem egy nagyon jó hely a ROCKTÁR. Egész Bács-Kiskun megyében ez a legjobb hely. Nem kéne, hogy bezárjon. Remek hely. Én már aláírtam a petíciót.
Írjátok alá Ti is!

Géri Zsolt (Facebook)
2011. március. 21. (hétfő) 07:11

mert szitne egész Bács-Kiskun megyében ez az 1etlen normális külön erre a célra kitalált szórakozóhely:)

Bársony Imi (Facebook)
2011. március. 20. (vasárnap) 17:32

Gyerekek, most vagy soha! A Rocktár megmentéséért kell "összeállnunk".
Április végéig 600.000 forintot kell összepakolnunk, mert különben bezárják!!! Nem kell nagy pénz, egy ötszázas is bőven jó, csak küldjétek erre a bankszámlaszámra minél hamarabb! Plain Rock Egyesület 11732071 - 20045003. Illetve, ha ott vagy a koncerteken, akkor dobd a gyűjtőládába mondjuk a visszajáró aprót! :) Köszönet mindenkinek!!!
"MERT EZ EGY JÓ HELY!"

Benkő Bea (Facebook)
2011. március. 19. (szombat) 17:00

"Előttem nem ismert az ok, amiért bárkinek eszébe juthatna bezárni, megszüntetni az ország "legbarátságosabb", szerintem legkorrektebben vezetett klubját. Kiskunfélegyháza városvezetése igazán büszke lehetne azokra, akik létrehozták, működtetik. Sokat köszönhetnek ennek a lelkes csapatnak. Általuk, rajtuk keresztül igazán barátságos kép alakult ki városukról, az ott élő emberekről.
Szerintem ostobaság bezárni. Kiskunfélegyházi és ROCKtár szerető barátaim összefogni,megtartani a klubot. Ha bármiben segíthetek számíthattok rám.
Üdv. Mikibá."

Nagy János Mikibá (Facebook) WACKOR
2011. március. 5. (szombat) 00:58

‎1 hete játszottunk a Rocktárban az Exonnal. Először voltunk, de lenyűgöző hely. Megerősíthetem, hogy az ország egyik legjobb rock klubját sikerült megcsinálnia Árpiéknak. A körülmények, a stáb, a hang cucc teljesen élvonalbeli. A közönség szintén nagyon jó! Azt hiszem a város vezetésének értékelie kell, hogy olyan kultúrális hely van... Félegyházán ami sokkal nagyobb várásokban sincs!
Igen! Kultúráról beszélek! Lehet hogy sokaknak a hangos zene nem tartozik a kultúrához, de meggyőződésem, hogy a rock/metál/blues/stb a kultúra egy szelete és ugyanúgy hozzátartozik a társadalom "lelki jólétéhez" mint pl. egy komolyzenei vonós négyes. Remélem a város vezetői igyekeznek megóvni ezt a helyet!

Hevesi János (Facebook), EXON
2011. február. 26. (szombat) 01:00

Az ország egyik legjobb klubja és messze a legjobb fej staff, akik tényleg szívből csinálják.

Davey (Facebook) DAVEY AND THE PORCHMONKIES, ESKABBE, MORE DRIVE
2011. február. 25. (péntek) 14:37

Küzdelem a ROCKTÁRÉRT!!!
Sziasztok!!

Az elmult napokban felmerült Kiskunfélegyháza városában, hogy az ott található ROCKTÁR nevű klubbot bezárják, ami az egyik helyi iskola tulajdonában álló épületben kap helyet már évek óta, és az iskola eltalálta hogy mégsem hosszabbítja meg a ROCKTÁR szerződését! Fogjunk össze, gyűjtsünk szavazatot hogy meggyőzzük félegyháza vezetőségét hogy a városban létrehozott Rocktár koncertklub sok nagyon nagy zenekar szerint Magyarország legjobb klubja, ami miatt rengeteg helyről szerteszét az országból érkeznek vendégek a városba, ahol kulturáltan tud szórakozni az ember, fiatalok s idősebbek egyaránt...! A Rocktár vezetősége sok-sok olyan zenekart elhozott félegyháza közönségének, amikre ha szeretne eljutni az ember, több 10 vagy akár 100 Km-t kellene utazni... NE hagyjuk hogy ezt az általunk, bakancsosok által nagyon kedvelt/SZERETETT klubbot bezárják egy iskola miatt...Épp ezért kérek minden egyes látogatót, hogy szavazzon az oldalon a klubért!!! Ne hagyjuk elveszni ezt az egyetlen jóó helyet Bács-Kiskun megyében!!!

MINDÖRÖKKÉ ROCKTÁR!!!!!! \w/

Kovács Roland (Rolika oldala) Kecskemét
2011. február. 23. (szerda) 23:07

"én eddig csak egyszer voltam, de az maradandó élmény lett! isten ez a hely :D"

Dudás Bence (Facebook)
2011. február. 22. (kedd) 22:48

Forthright Scream:
„Csatlakozunk. Nagyon jó, igényes hely. élmény volt ott koncertezni. Reméljük ősszel visszatérünk ;) Metál \m/"
2011-02-22, 21:47

FORTHRIGHT SCREAM (Facebook)
2011. február. 22. (kedd) 22:47

„Én legalább 20 koncerten voltam Rocktárban, és nem Pokolgép volt az utolsó! Remélem, jövőre lehet még menni Rocktárba, vagy a fiatalok inkább az utcán randalírozzanak?! „

Randl Miklós (Facebook)
2011. február. 22. (kedd) 22:11

"Olyan együttesek szerepeltek eddig a Rocktár színpadán, amelyek miatt km-eket kellett volna utazni, de a Rocktár elhozta nekünk őket. Bár nem vagyok ott minden hétvégén, szívesen benézek egy-egy koncert erejéig. Ha megszűnik a Rocktár, akkor a kkfházi fiatalok egy jelentős csoportjának kedvenc találkozási helye lesz semmivé. Remélem nem így lesz."

Fodor Cindy (Facebook)
2011. február. 22. (kedd) 19:51

"Mi ritkán vállalunk klubkoncerteket, és nem véletlen, hogy a Rocktárba szívesen megyünk vissza. A Depresszió Zenekar, valamint a térségben élő, nem csekély számú rajongónk nevében kijelenthetem, hogy rendkívül népszerűtlen, és hatalmas kulturális veszteséggel járó intézkedés lenne a Tisztelt Városvezetés részéről a hely működésének ellehetetlenítése. "

Halász Ferenc (Facebook) DEPRESSZIÓ
2011. február. 22. (kedd) 19:36

"Zenész lettem, mert szeretem a zenét. Az emberek szeretik a zenét, jó néhányan szeretik a zenémet. Szeretem a Rocktárat. Ötletesen igényes, inspiráló, jó zenekarokkal a meghívottak listáján. Most Budapesten élek, és akár hiszitek, akár nem, itt minden klubvezető, és szakmabeli tudja, hogy mi az, hogy Rocktár. Nem hiszem el, hogy valaki képes a szülővárosomban megkérdőjelezni ennek a nagyszerű helynek a létjogosultságát. Kurgyis Attila"

Kurgyis Attila (Facebook) A LÁMA DALAI (ex), K.S.H., T.C.K.
2011. február. 22. (kedd) 19:30

"Itt éltem át életem legjobb koncertélményét."

Dömötör Tamás (Facebook)
2011. február. 22. (kedd) 19:12

"Na persze, szűnjön meg még az a pár normális klub is, ami egyáltalán értelmes körülményeket teremt az igénytelenebbnél igénytelenebb kocsmákba kényszerülő zenekarok számára... Mondom mindezt úgy, hogy sajnos még nem volt szerencsénk a helyhez, és csak remélni tudom, hogy ez a későbbiekben nem azon fog múlni, hogy létezik-e még egyáltalán a Rocktár nevű "fogalom" (barátaim beszámolóiból számomra mindenképpen az)... HAIL ROCKTáR! \m/ : Rebák Tibor és a teljes Steam Engine"

Rebák Tibor (Facebook) STEAM ENGINE
2011. február. 22. (kedd) 19:02

"Minden féleképp meg kell menteni a Rocktárat a világ legjobb vidéki rock klubját. "

Énekes Sándor
2011. február. 22. (kedd) 18:58

"A magam és az Idoru nevében Tóth Gergő (Blind Myself) kommentjét kell idézzem: Magyarország egyik legszimpatikusabb hozzáállású klubja, csak jó koncertek, jó emlékek kötnek oda!!! Kedves vendéglátás, fejlődő technika, \u00dcBERjófejség! Minden városnak B\u00dcSZKéNEK kéne lennie egy ilyen kulturális központra!!! Kevés van ilyen a kis hazánkban! Tanítani lehetne a hozzáállásukat!!

Szolga Józsi (Facebook) THE IDORU
2011. február. 22. (kedd) 18:51

"Én még csak 1 szer voltam a Rocktárban, de a hangulatát és a kitűnő személyzetet nem fogom elfelejteni soha! Legfőképpen a tökéletes hangosítás tetszett, mert sok helyen vagy nem értenek hozzá vagy leszarják, ha kisebb zenekarok lépnek fel, de itt más a helyzet ez a ROCKTÁR és én vissza akarok még menni párszor ha tehetem!",

Schlakker Levente (Facebook)
2011. február. 22. (kedd) 18:32

„Gyakorlatilag az egyetlen szórakozóhely Félegyházán, ahol országos hírű magyar rock-, és egyéb, hangszereken játszó(!) zenekarok élő koncertjein lehet részt venni. Aki az igénytelen tömegdiszkók helyett a minőségi, tartalmas szórakozást preferálja, az ennél jobb helyet nem talál a környéken: a fellépők színvonala meglepően magas, rengeteg "nagy név" megfordul a Rock-tárban hétről-hétre, ugyanakkor a belépődíjak megfizethetőek. Én hatalmas veszteségnek tartanám, és nagyon csalódott lennék, ha bezárnák."

Tarjányi Péter (Facebook)
2011. február. 22. (kedd) 18:21

"Ha valaki megkérdezné, hol szeretnénk fellépni a közeljövőben, a ROCKTÁR lenne az egyértelmű válasz! Sajnos eddig csak kétszer sikerült ott fellépnünk, mind két alkalommal nagyon jó volt a fogadtatás a szervezők és a közönség részéről is! Szervezés és a technikai oldalról nézve olyan színvonalat képvisel a klub amit kevesen tudnak az országunkban! Azt gondolom megtiszteltetés ott fellépni, sok hasonló klubra lenne szükség! Példaértékű munkát végeznek! Minden támogatást megérdemel a ROCKTÁR!",

Kőszegi Csaba (Facebook) RÓZSASZÍN KUTYAHARAPÁS
2011. február. 22. (kedd) 18:12

"Zenészként számtalanszor játszottam már a klubban a zenekarommal (Velvet Stab). Mindig itt fogadtak minket a legkedvesebben, és az egész országban ide járunk vissza az egyik legszívesebben az összes turné állomás közül! Nem lehet, hogy anyagi vagy más érdekek miatt egyfolytában olyan helyek szűnjenek meg létezni amik értéket képviselnek! |…| Vidéki klubbokra, ahova a zenekaroknak van értelme elmenni játszani, mert biztosítva vannak azok a feltételek amik számukra fontosak, nagyon nagy szükség van. A Rocktár pedig nem csupán EGY ilyen hely, hanem maga a HELY !",

Kátai Tamás (Facebook) VELVET STAB
2011. február. 22. (kedd) 17:47

"Az az igazság,hogy bármerre voltam az országban és megkérdezték, hogy hol lakom az feleltem Kiskunfélegyházán,tudod hol van?Mindig azt a választ kaptam,hogy IGEN. Én rákérdeztem h honnan? Többek közt az volt a válasz, h ott van a Rocktár vagy azt h az 5-ös ott megy el Szeged,Pest felé?.......Szerintem aki Magyarországon él az tudja most már hol van a kis városunk...",

Fábián Zoltán (Facebook)
2011. február. 22. (kedd) 17:30

"Nem mondhatnám, hogy sűrűn látogatom a Rocktárat, de az a pár alkalom, amit ott töltöttem el, csak pozitív élményt hagyott bennem. Igényes kiszolgálás, kellemes, hangulatos és eszméletlenül pörgős koncertek egyvelege!”

Boros Attila (Facebook)
2011. február. 22. (kedd) 17:16

"Voltam fellépni, bulizni is, és csak elismerő szavakkal élhetek a klubbal kapcsolatban. Profi személyzet, hangosítás(!!!) (hol van egyáltalán ilyen klubszinten?? Gyors kiszolgálás, zsebbarát árak. Nagy érvágás lenne, ha megszűnne. Akit ismerek, azok mind nagyon szeretik! Bajusz Péter, Dystopia zenekar",

Bajusz Péter (Facebook) DYSTOPIA
2011. február. 22. (kedd) 17:04

"A mai magyar klubszíntéren a Rocktár egyike azon kevés rockkluboknak, ahol a személyzet minden egyes tagja kivétel nélkül kedves és segítőkész, olyan szintű vendéglátással a zenekarok felé csak nagyon kevés helyen találkozhat a zenész Magyarországon. Nagy érvágás lenne az amúgy is döglődő rock/metal színtérnek, ha megszűnne. A Keeper Of Dreams legénysége szorít, hogy működhessen tovább a Rocktár!"

Szabó Dániel (Facebook) KEEPER OF DREAMS
2011. február. 22. (kedd) 16:58

"Itt volt az első bulink, ami jó helyet adott eme eseménynek!
Más-más műfajok is elférnek.
Darklime 2009 február „

Füri Márk (Facebook) DARKLIME
2011. február. 22. (kedd) 16:43

"Szegedről is járunk oda, ott ünnepeltem a gimi végét, a 18. szülinapomat, mindig olyan jó a hangulat, a koncertek, az emberek… az egyik kedvenc helyem!”

Fejes Renáta (Facebook)
2011. február. 22. (kedd) 16:42

"Magyarország egyik legszimpatikusabb hozzáállású klubja, csak jó koncertek, jó emlékek kötnek oda!!! Kedves vendéglátás, fejlődő technika, ÜBERjófejség! Minden városnak BÜSZKÉNEK kéne lennie egy ilyen kulturális központra!!! Kevés van ilyen a kis hazánkban! Tanítani lehetne a hozzáállásukat!! ",

Tóth Gergő (Facebook) BLIND MYSELF
2011. február. 22. (kedd) 16:37

"Az ország egyik legjobban működő klubja. Nálunk az első háromban benne van, hogy ott hanyadik az titok:) "

SZABAD EURÓPA RÁDIÓ (Fac ebook)
2011. február. 22. (kedd) 16:36

„Ache barátomhoz csatlakozva: múlt héten egészen kivételes estét töltöttünk ott. Már harmadszor játszottunk a klubban, de ez volt talán eddig a legjobb. Minden adott a kiváló koncertekhez: remek hangosítás, szívélyes fogadtatás, remek közönség. Mi mindenképpen számolunk veletek ősszel is, jövőre is! Szerintem ezt az egész Pigs Might Fly nevében mondhatom!"

Baky András (Facebook) PIGS MIGHT FLY
2011. február. 22. (kedd) 16:36

Én a Moby Dick-el és a Bloody Rootsal is játszottam már a Rocktárban!

A Bloody Rootsal ősszel bejártuk az országot, és a Rocktárnál színvonalasabb klub-al még nem találkoztam.. ott még van rock élet, járnak az emberek koncertre..
Zenekaroknak... színvonalas fogadtatás, és a szervezés is kitűnő!

Bátran jelentem ki hogy az ország legjobb rock klubja. És ezt is el akarják venni??

A zenekaroknak, és az embereknek nagyon nagy szüksége van erre a helyre!!!!!

Tarcsai Ádám (Facebook) MOBY DICK, BLOODY ROOTS
2011. február. 22. (kedd) 15:51

"van 1 kedvenc zenekarom, amely koncertjeire össze-vissza utazgatok az országban, így jártam a Rocktárban is. Azt mondhatom, az egyik leghangulatosabb, legklasszabb hely, ahol jártam! Imádom a falakon lógó ereklyéket!!! :D nem győzőm nézegetni őket :D szuper az a sok minden! ;)
Kedvesek az emberek, mindig megvárhatjuk ott a hajnalban induló első vonatot :D, jók az árak, s nem utolsó sorban szerintem ez az a szórakozóhely, ami a vasútállomáshoz legközelebb áll :D :D
Én még szeretnék oda koncertre menni!!!!!!"

Nagy Anikó (Facebook)
2011. február. 22. (kedd) 15:33

"Múlt hétvégén volt itt bulink a Pigs Might Fly, a Davey And The Porchmonkies és a Subway társaságában. A kiváló hangosítás és buli mellett el kell mondjam, ritkán volt olyan fogadtatásban részünk, mint aznap este! Ilyen klub nem szűnhet meg! Én Ache, Blizard"

Ács Norbert (Facebook) BLIZARD
2011. február. 22. (kedd) 15:25

"én Debrecenből és Pestről is visszamegyek Kiskunfélegyházára, és ennek főleg a Rocktár az oka... nem érdekel, hogy reggelig ott kell kuksolnom a hidegben, meg hány km-t vonatozok, ott a koncerteknek fílingje van, meg az esti kávénak, a fotelben ücsörgésnek, a rockzenére üvöltő emberkéknek :))",
2011-02-22, 14:04

Chani Taibouni (Facebook)
2011. február. 22. (kedd) 15:04

„Az ország egyik legkorrektebb klubja, minden értelemben. Iszonyatosan sajnálnám a dolgot.”

Tóth Balázs (Facebook)
2011. február. 22. (kedd) 13:34

"Köszi, hogy játszhattunk a Rocktárban! Fantasztikus hely, klassz hangcucc, nagyon korrekt és kedves stáb és nagyon jó közönség. Sz'al maximálisan le a kalappal előttetek!....Addig is további sikeres bulikat kívánunk és szorítunk értetek, hogy minél tovább működhessen a Rocktár! "

Hevesi János, EXON
2011. február. 19. (szombat) 22:00

"Egy rockzenekarnak mi más lehetne az álma mint játszani a rocktárban"

Beck Zoli, 30Y
2011. január. 29. (szombat) 01:00

Kedves Szervezők!

Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy elhoztátok városunkba egyik kedvenc zenekarom!
Nagy élmény volt a koncert és a hely is nagyon tetszett (annak ellenére, hogy már kicsit kinőttem a koncertrejárás korszakából).Azt hiszem ez az első látogatásom nem az utolsó volt itt.
Ügyes volt az előzenekar, látszott, hogy szeretnek zenélni.
Jó volt végignézni a közönség sorain, az Ismerős arcok koncert alatt, szinte mindenki mosolygott vagy sugárzott az örömtől. Tényleg fantasztikusan és szívhezszólóan zenélnek ezek az emberek.
Talán leginkább a klubnak köszönhető a koncert családias hangulata.
Végül még nem szóltam a hangzásról, amely számomra kellemes csalódás volt. Sokfelé megfordultam már, de erre tényleg nem számítottam. Nagyon jól lehetett mindent hallani, szépen szóltak a hangszerek és az ének is.
Nagy gratuláció még egyszer a Szervezőknek!
További sok sikert kívánok!

Egy rajongó:)

Egy helyi "Ismerős Arcok" rajongó
2011. január. 17. (hétfő) 01:00

"Csípős hideg volt, mikor bepattantunk az autóba, és KG egy szál pólóban flangált kint a "-10"-ben. :)
Elmentünk hát Kiskunfélegyházára. Megláttuk a ROCKTÁR feliratot, és mindenki felpörgött, de hirtelen.
Gyors bepakolás, hirtelen helyszín-check. Meglepődve konstatáltam, hogy a színpad nem a legnagyobb, de a levegőben volt, hogy nem lesz itt gond. Tényleg nem is volt, és külön köszönetet szeretnék mondani a hihetetlen baráti fogadtatásért, és hozzáállásért a szervezőknek, a tulajnak, és az összes technikusnak és munkatársnak. Komolyan jó volt velük dolgozni, annyira kedvesek, és segítőkészek voltak. Az intrót kivételesen a színpadon vártuk, és a végén egy hirtelen fordulatot követően belevágtunk az első számba. Nagyon nagy élmény ennyire közel veletek tombolni a dalokra. Jó hangulatú hely volt ez jó arcokkal, és bármikor szívesen megyünk vissza!"

Wisdom
2010. december. 20. (hétfő) 01:00

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy eme neves helyen tarthattuk meg a Rock Gyémántok Magazin 15. születésnapját!
Köszönet a házigazdáknak, Árpinak, és a Rocktár összes dolgozójának!
Köszönet a fellépő zenekaroknak: Hangerilla, Harlot, Remorse, Watch My Dying...
Köszönet a közönségnek, akik eljöttek, és remélhetőleg jól is érezték magukat!

Azt hiszem, ennél színvonalasabb helyet nem is találhattunk volna!

Köszönjük, köszönjük, köszönjük!!!!!!

Nagy Robi, Rockgyémántok
2010. november. 13. (szombat) 01:00

Köszönjük a szíves vendéglátást és a kedves fogadtatást a szervezőknek és a szépszámú közönségnek!!! Jól éreztük magunkat nálatok,remélem találkozunk még!!! Keep on rockin'

A Rockin' RockCats csapata Hatvanból

Rockin' RockCats
2010. április. 10. (szombat) 02:00

Hello!

Hatalmas köszi a hétvégi bulik hangulatáért a kiskunfélegyházi és békéscsabai közönségnek!
Először játszottunk Kiskunfélegyházán, de ahogy a koncerten is elmondtuk, biztosan nem utoljára, mert nagyon jól éreztük magunkat, pláne, hogy ilyen szépen megtelt a klub nézőtere.

Depresszió
2010. március. 8. (hétfő) 01:00

Rocktár

Sajna nagyon megkésve – síelés, ilyesmi – írok a kiskunfélegyházi koncertről. Több helyről szerezve infókat derült ki, hogy zenészek számára nagyon ideális hely a Rocktár. Hiszem, ha látom gondoltam (az ember annyit csalódott már) de a képekből, az igényes honlapból, vendégkönyv beírásokból merítve mindenképpen pozitív kép tárult az ember elé. Bár be kell vallani, amikor megérkezel a helyre, elgondolkodsz azon, hogy ki a franc lesz itt rád kíváncsi? Szerencsére nem így volt.
A Rocktár igazi underground hely. Több helységből áll: egy koncertterem, egy kocsma részleg, egy jó nagy öltöző és egy külön dohányzó, ahol csakis ott lehet cigarettázni, jegyzem meg nagyon helyesen. Így szerencsére nem lesz a ruhád olyan, mint egy hamutálca. Az emberek be is tartják a szabályokat. Nincs a koncertteremben dohányzás, szintén nagyon helyes, nagyon balesetveszélyesnek tartom. Ja és nem mellékesen az öltöző megrakva egy tálca sörrel, 2 üveg borral és egy nagy tál frissensülttel jelent meg a pultos lány.

Lám így is lehet csinálni...

Bővebben: http://www.szabadeuroparadio.hu

Szabad Európa Rádió
2010. február. 27. (szombat) 01:00

Tisztelt személyzet!
Nemrég részt vettem egy Önök által létrehozott koncerten. (Supernem ) . Az Önök munkája , a hely színvonala, a kiszolgálás készségessége magas szinten felülírja az ország legtöbb helyét. További jó egészséget és szép hosszú éveket kívánok Önöknek. A hely egy siker az országban. Hírét mindenhol elmondom!
üdv

Horváth Balázs, szociális munkás, politológus
2010. február. 20. (szombat) 01:00

Halihó!

Most játszottunk először a Rocktárban, de nagyon reméljük, hogy nem utoljára! Hiba lenne kihagyni egy ilyen profi koncerthelyszínt! Profi, színvonalon felüli hangosítás, kedves kiszolgálás, minden tekintetben szívet melengető érzés egy ilyen helyen fellépni. Szinte örömkönnyekben törtünk ki, mikor sörrel telipakolt hűtőt és meleg ételt találtunk a több zenekar számára is kényelmes öltözőben! A kiskunfélegyházi közönségnek pedig egy hatalmas nagy respekt, ugyanis nem kellett a színpad előtti félkörnek játszanunk és noszogatni őket a bulizásra! Nagyon reméljük, hogy a legközelebbi alkalommal is hasonlóan jó esténk lesz itt nekünk is és nektek is!

The Void
2010. január. 30. (szombat) 01:00

Csőváztok!

Nagyon köszönöm a segítséget a szombati koncerttel kapcsolatosan! A hó nagy valószínűséggel megcsapolta az amúgy azért szép számmal megjelenő rajongócsapatot, mindenesetre én már megint meghatározó élménnyel tértem vissza Szegedre. Mint ahogyan eddig mindig! =)

További minden jót Nektek!

Farcry
2010. január. 30. (szombat) 01:00

A Rocktárnak ismételten köszönettel tartozunk az idei év első bulijáért, szokás szerint Kiskunfélegyháza hozta a tőle megszokott formát, még mindig ez a legjobb klub az országban.
Heavy New Year mindenkinek!

Stonedirt
2010. január. 16. (szombat) 01:00

FÉM!
Köszönet a hétvégi buliért! Igaz "csak vendég szerepet kaptunk" a Wackoréktól, ami 20 perc döngölést jelentett, ízelítőt kaptunk a ROCK-TÁR profi működéséről, példaértékű kiszolgálásban volt részünk!
Remélem többször lesz szerencsénk a Árpiéknál játszani! A helyi közönség és a klub szervezői mély alázatot érdemelnek, minden odalátogató bandától! Mondom ezt azért, mert igen ritka az ilyen klub kis hazánkban! Üdv mindenkinek! (RKH)

Rózsaszín Kutya Harapás
2009. december. 5. (szombat) 01:00

Említettem, hogy a Rocktár a turné egyik legkellemesebb meglepetése. Azt kell, hogy mondjam, hogy mélyen meghajolok Ónodi Árpi szervező és a Rocktár legénysége előtt. Magyarországon SEHOL nincsenek ilyen körülmények. A koncert ki van plakátozva, meg van hirdetve, segítőkészek a helyiek, jól szól a terem, jól szól a színpad, Szilárd, a hangosító srác olyan szinten segítőkész mindenben, hogy otthon érezzük magunkat. Berendezett, fűtött backstage hűtővel, benne italok, nem kell a saját koncertem előtt sorban állni a pultnál, hogy vegyek egy üveg ásványvizet. Kapunk vacsorát is egy nagy tál sült cucc, rántott gomba, karfiol, húsok. Elmondom, hogy mennyibe kerülne ez egy klubnak, ami a Rocktárban természetes: SEMMIBE. Pár ezer kib..ott forint, de mindenekelőtt minimális kedvesség és figyelmesség. Egy átlag magyar klubos dolgozik 100-150% haszonnal a bárban, a zenekarok behozzák a közönséget, sok helyen a paraszt meg van sértődve, ha kérsz egy pohár vizet. Azt tudom, hogy ide mindig szívesen jövök vissza és minden zenekarnak ajánlom, hogy próbáljanak ide jönni, ugyanakkor fontos, hogy a helyiek kedvességét meg KELL becsülni, nem pedig visszaélni vele és követelőzni nagy arccal!

Brigde To Solace
2009. november. 21. (szombat) 01:00

Elsősorban a decemberi Dürer kertes Entombed/Merauder bulira gyúrunk, de az első megmérettetés a kiskunfélegyházi RockTárban lesz november 14.-én. Valahol a Sors keze, hogy az ország talán legjobb rockklubjában nyithatunk új fejezetet, ahol maximális a zenekarok kiszolgálása, a közönség lelkesedése és ráadásul egy csapat doom/sludge fanatikus üzemelteti a helyet.

A helyről pedig csak annyit, amit már annyiszor elmondtunk mi is, és amit a hazai underground is már 1-1,5 éve visszhangoz: a RockTár az Ország elsőszámú klubja, amely már sokkal több, mint egy szimpla rockklub! a hely, ahol a koncert másnapján reggel 8:00-tól már zenekarok adják egymásnak a helyet a próbateremben...követendő és támogatandó! mennyivvel jobb, mint valami szaros diszkó tele berúgott, szétdrogozott tinivel, hajrá Ónodi Mester!
Nagyon remélem, hogy tavasszal ismét lecsaphatunk nálatok...Rock

Locust On The Saddle
2009. november. 14. (szombat) 01:00

Hétvégén Kiskunfélegyházán játszottunk. A klubról példát vehetne jó néhány honi műintézmény. Kaja, pia a hatalmas öltözőben, külön WC, profi hang és minden zenekart egyformán tisztelő közönség. Szerettünk ott lenni.

Watch My Dying
2009. október. 10. (szombat) 02:00

A koncerteket (Debrecen, Kiskunfélegyháza) nagyon köszönjük mindannyiótoknak…Ha nem lett volna ez a nyomorult betegség, akkor igazán élvezetes és jó hangulatú hétvégéről beszélgethetnénk. Így azonban marad, hogy legalább nem kellett elhalasztani a bulikat! Rajtatok mindenesetre semmi nem múlt.

Nagyszerű hangulatot varázsoltatok a Lovardába és a Rocktárba is!!!

Kowalsky meg a Vega
2009. október. 3. (szombat) 02:00

Srácok! Nagyon köszi! Jól éreztük magunkat mi is!
Szerintem tavasszal újra jövünk!
Üdvdeadt

Checkpoint Charlie
2009. szeptember. 26. (szombat) 02:00

Szombaton kezdetét veszi a Firkinful Tour. A klubturné első állomása Kiskunfélegyházán a Rocktár Klubban kerül megrendezésre. A januári bulink nagyon jól sikerült és nagyon jól éreztük magunkat hála a nagyszerű közönségnek és a klub vezetésének. Reméljük most is így lesz.

Firkin
2009. szeptember. 19. (szombat) 02:00

A helyszín, a körülmények:

Kiskunfélegyháza-Rocktár= korrekt belépőár,kedves, baráti és kulturált fogadtatás a vendégek felé, a vendégek egész, akár reggelig ott tartózkodása alatt. Folyamatos szemétösszeszedés-rendtartás külön a vendégek engedélyének kikérésével, külön dohányzóhely,de oda is normális invitálás, korrekt árak ételben -italban egyaránt, ezen belül frissen sütött ételek-lásd "töki pompos" ami az egyik kedvencem amúgy is-berendelése, flakon és doboz PRÉSGÉP, előzenekarok-főzenekarok kezdésénél becsengetés, amely az egész rocktár minden létező helységében jelzi a koncertek kezdetét...

S Viszonylag elég sokan voltunk-állítólag mindig sokan vannak,s mindig jó-hangulatú bulik szoktak lenni , s a kulturált szó illik a koncertre ellátogató közönség egészére is...

S ahogy hallom, a zenekarok iránt ugyanez a vendégszeretet megvolt...

Nah, ennyit a helyről. (Még annyi, hogy a szállásunk is korrekt volt...)

:roll

Volt egy különös dolog, amiért mindenképp érdemes volt elmenni Kiskunfélegyházára Sear Bliss koncertre...
....pontosan a HELYSZÍN, a Rocktár.....
...Kiskunfélegyháza ugyanis nem csak Petőfiről híres, hanem a bunkerrendszeréről is, nem tudom, tudtátok-e.
A helyszín, a Rocktár épülete a mostani funkciója előtt élelmiszerraktár volt, előtte iskolai tornaterem,s egyéb hasonló funkciókat töltött be az épület bizonyos részei-termei, de mivel hogy az egész épület a laktanya közelében volt, így a laikusnak is lejöhetett, hogy mindezek előtt katonai raktár, valamint a katonság számára különböző gyártási megmunkálási folyamatok helyszíne volt ezen épület.
Ezt később megerősítette egy ottani helyi rendező is.
Na de amiről ezután beszélgettünk az egyik helyi rendezővel, az felettébb érdekes volt.
A bunkerrendszer, földalatti labirintusok, titkos alagutak. Tulajdonképpen az épület ennek a szerves része volt. Olyan földalatti labirintusokról, bunkerrendszerről van szó, ami majd az egész várost körülöleli, de ez titkos katonai célokat szolgát régebben, s mai napig van egy csomó feltáratlan része.
Mellesleg nemrég, pár hete tártak fel ennek a földalatti labirintusnak egy újabb részét a város határánál...
Állítólag a II.világháborúban használták, de sokak szerint mégelőbb megvolt,s nem lehet tudni pontosan, hogy mióta.
A mai napig is rengeteg ismeretlen része van..
A helyszínnek mindenféle bulvárlapok által voltak sci-fi jellegű említései is,emlékszem például így utólag arra is,hogy gyerekkoromban amikor érdeklődtem a scifi-dolgok iránt,s néha kezembe került valami hasonló töltetű ismeretterjesztő lap (Ufók, titokzatos eltünések, stb témakörök...) , gyakran számoltak be titokzatos jelenségekről ezen bunkerrendszer környékén az ezzel foglalkozó lapok, persze ezek vagy igazak voltak, vagy nem....nem lehet tudni, na de ezt csak érdekességképp jegyeztem meg ezzel kapcsolatban..

Egy biztos, annak a helynek különösen misztikus légköre van, ami kihatással van az emberekre.
Talán rajtunk kívül még a zenekar is érezhette, hogy ez a koncert más volt számukra is,mint a többi, valami különös,s még nem volt hangulat uralkodott talán a zenekarnál is,s talán nálunk is,s nyomott hagyott bennünk... :cool

Jah, és erről jut eszembe, hogy ha a zenekarfogadó helyiség függönyei nem sötétkékek lettek volna, hanem pirosak, akkor egyenesen a TWIN PEAKS-ben találhattuk volna magunkat...

...összefoglalva nekem nagyon tetszett ilyen szempontból is a hely :)

Nekem a buli előtt járt a fejemben, ahogy nézelődtem a különböző termekben, hogy mennyi minden történhetett itt. Gondolom nagyrészt nem annyira vidám dolgok. Indulás a frontra, stb.
A dohányzó részben oldalt, egymás mellett elhelyezkedő néhány fehér karfás bőr széket én valami korabeli fogorvosi széknek néztem. Ezek sem őrizhetnek túl jó sok jó emléket... :roll

Sear Bliss fórumból
2009. május. 30. (szombat) 02:00

Tényleg őrületes koncert volt! Imádom a Rocktárat! Még mindig meghat az ingyen sör meg a pizza! És a kényelmes backstage, hát igen....

Mad Dolls
2009. május. 16. (szombat) 02:00

Ismételten mi köszönjük Nektek a bulit, szokás szerint kurva jól éreztük magunkat, remélem megyünk még negyedszerre, ötödszörre, meg századszorra is majd:)
Raise the flag of METAL high!:)
Igyekszünk minél többször visszamenni :)

Stonedirt
2009. május. 16. (szombat) 02:00

.........aszongya K I S K U N F É L E G Y H Á Z A .
A RockTár egy kis koncert teremmel rendelkező (na mondom ez a nekünk való mert meglátszik benne a 20 ember is) sehol sem csak a kijelölt helyen dohányzó öreg épület. Ahogy láttuk-hallottuk a technika sem valami giga-mega. Na mindegy,annál biztosan jobb, mint amihez mi hozzászoktunk.
No de! Minden kib@szott klub példát vehet arról a bánásmódról , ahogy az ottani tulaj vagy szervező fogadta a zenekart. Kedves csávó körbevezet, mondja ,hogy a hűtőben van sör meg jönnek pizzák is ami a miénk meg a 30y-é. Közben egy másik srác megkérdi tőlünk ,hogy hoztatok e mördzsöket?(azt sem tudom ,hogy írják de most már azt igen ,hogy ezek kis szóróanyagokat jelentenek vagy reklámokat, amit kiraknak a bejárati pultnál) Én úgy értettem ,hogy hoztatok e hörcsögöt?

Mondom ez kurv@ vicces hely…..

Gyün a koncert behangolás és basszus…! Kizavarják a közönséget , na mondom f@sz@! Mint kiderült ez itt így működik és nem is olyan rosszul. Nem látják a behangolást stb. és csak ha kész a zenekar akkor jöhetnek be. Nagyon aranyos kis fiatal szófogadó és lelkes közönség…Egyem a szívüket!

A buli elkezdődött és az első szám feléig arra gondoltam ,hogy na ezt nem nagyon lehetne megcsinálni az otthoni bulikon mert egyrészt ki sem mennének ,ha meg igen ,nem jönnének vissza:-).Idősebb punkok meg tudom is én ….kit érdekel ,hogy hangolod a gitárt he!:-)"

Anonym Project blogjáról
2009. május. 15. (péntek) 02:00

Ahogy beléptünk, elkapott a hely fílingje, Lenin meg a wc keretben, hehe. Kedves kiszolgálás, jó arc, KORREKT szervező aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a zenészek jó bulit nyomjanak (kaja, pia), teljesen jó hangosítás, pont elég koncertterem, lelkes zeneértő közönség, aki meg csajt akar fűzni ere is van kialakítva hely.. Szóval, zsír! Ilyen klubból kéne több Magyarországon! Ősszel újra, reméljük!

Insipid
2009. május. 9. (szombat) 02:00

Most beszéltem a srácokkal, és mesélték, hogy minden nagyon oké volt, és hogy nagyon de nagyon tetszett nekik a koncert! Nagyon szépen köszönöm a közreműködésed, és az időt, amit szántál ahhoz, hogy ilyen nagyszerűen összehozzuk ezt a bulit, aminek a végeredménye nagyon jó lett! Szívesen visszamennénk hozzátok, persze ha te is úgy látod, hiszen a Guerrillas tagjainak nagyon tetszett a koncert meg minden!

Guerillas
2009. április. 24. (péntek) 02:00

Na héjj! először is óriási respect a félegyházi közönségnek, sose volt még ilyen fogadtatásban részünk, szóval nagyon nagyok voltatok, köszönjük!:) másodszor pedig olvastam korábbi hozzászólásban, hogy nem volt topon a hangzás; hát, a színpadon annyira nem érzékeltük ezt, de ha legközelebb ott leszünk, mindenképp egy rendes megszólalással örvendeztetjük meg a nagyérdemű crew-t!;) remélhetőleg minél hamarabb találkozunk!:D üdv mindenkinek!:)

BurnDot
2009. április. 24. (péntek) 02:00

A szervezés ötös. Abszolút profitorientált helyeken negyedennyi odafigyelést nem kapnak a zenekarok. Istentelen jól tud szólni a hely, ha megfelelő a zenekar is hozzá - az tuti, hogy a hangmérnökön semmi nem múlik. Le a kalappal előtte, tényleg végig odafigyelt mindhárom együttes sirámaira. Nekünk pozitív hogy azért közönség is maradt, főként ahhoz képest hogy mi a helyi király csávók után léptünk a deszkákra. Összefoglalva: kivételesen király hely ahová boldogan megyünk bármikor, az egyetlen negatívum, hogy már nem volt sör a hűtőben mire odaértünk! Ja, és különösen kényelmes a bal szélső kanapé, meg a zenekar felzabálta a töki pompos készlet 98 százalékát tíz perc alatt!!!

Eskabbe - Dave
2009. április. 11. (szombat) 02:00

Kedveseim !! Meg kell köszönnöm a kiskunfélegyházai barátainknak a remek hangulatot, amit 09.27.-én este összehoztak nekünk.
Egyszerűen frenetikus volt !
Hasonlóan hatalmas köszönettel tartozunk a Rocktár klub vezetőinek , kitalálóinak . Fijúúg kiba&#@ttul jó a hely és ahogy mondtam személyesen is , látszik , hogy zenészek működtetik. Ritkán szolgálják ki Magyarországon ilyen szinten a muzsikálni szerető embereket . Direkt nem írtam a zenész kifejezést , nehogy valaki elkezdje túrni a taknyát . Szóval köszi mindent sok kitartást , sikert és TxT koncertet kívánva mindnyájunknak.

Sörmány : "fucken"
Geletey "fucken" Gyuri, Tűzkerék

Tűzkerék
2009. március. 28. (szombat) 01:00

Üdv mindenkinek!
Nagyon köszönjük a hétvégi fogadtatást! Istenkirály volt minden! Szervezés, közönség, buli = csillagos ötös!

Nasmith
2009. március. 21. (szombat) 01:00

A tegnapi bulihoz kanyarodva: Remek hangverseny volt, csodás közönséggel!!!! Köszönjük Félegyháza, köszönjük barátaink :) A Rocktár meg rendben van!:))) Remélem nemsokára újra lesz Időgép a Roctárépületben!

Időgép
2009. március. 14. (szombat) 01:00

Hétvégén lementünk Chief-el játszani Kiskunfélegyházára. minden zenekar aki volt előttünk mondta, hogy borzalmasan jó hely, de azt hiszem mindhármunk nevében beszélhetek amikor azt mondom minden várakozásunkat felül múlta a hely.

Főleg amikor egy ilyen csúcsgyökér helyre születik az ember mint Budapest (és erre akkor jön rá igazán amikor egy ilyen helyre megy le). A klubról pár szó.

1. A hangosítás hibátlan. A tulaj elmondta, hogy mivel szerinte minden klub a rossz hangon bukik meg, csak úgy hajlandó kinyitni ha jó a hang. A zenekarok között rendes soundcheck van, amiről a közönség magától kimegy és zárt ajtók mögött zajlik. A helynek profi hangosítója van, aki mivel nem ért rá elhívta helyettesíteni a Besh O Drom emberét, aki varázslatosan jó hangot varázsolt még a mi nehezen hangosítható zenénknek is. ( Na itt pl leküldeném a D#reres flegma f@&kalapot, aki nem hogy soundchecket nem csinál, de csoda, hogy egyáltalán hajlandó bekábelezni a színpadot, és legutóbb pl. a " nézzünk valamit egyben? " kérdésre azt válaszolta, hogy " minek... " ).

2. Szelektíven gyűjtik a helyen a hulladékot, két kukában. Mindkét kuka felett található egy prés. Véletlenül a műanyag flakonos zsákba dobtam a sörösdobozt, amire egy koncertlátogató odajött és teljesen normálisan elmondta, hogy a másikba kell dobni.

3. Dohányzás. Míg pesten mindenki be van fosva, hogy " ÚRISTEN NEM LEHET MAJD DOHÁNYOZNI 2065TŐL!!!!!, itt mindenki magától a dohányosoknak fenntartott teremben dohányzott. Se a koncertteremben, sem a kocsmarészben nem láttál egy dohányzó embert sem. Érdekes módon életemben először, nem úgy jöttem haza egy koncertről, mintha disznót pörköltem volna egész héten ugyanabban a ruhában.

4. A közönség. A lelkesedésükről külön bejegyzés születhetne. A legjobban egy helyi srác írta le a helyzetet: " Ha 5 ember lejön a koncertre, 1 a levegőben és 4 tartja. " Borzalmas megőrülés. Annyi ráadás, hogy a végén már az eljátszott számokból kellett újra elővenni. Koncert után piálás reggelig, amikor végre megállapíthattuk, hogy végre egy olyan koncert ahol nem fárasztanak az idióták, hanem mindenki fullos forma. Beszélgettünk egy rakat emberrel, és mindegyik borzalmasan jó arc volt, olyan dumával, hogy szétröhögtük magunkat.

Ha olyan pozícióban lehetnék, leküldenék pár klub tulajt, a d#rer ultragyökér hangosítóját, meg kisebb turnusokban koncertre járó közönséget is, hogy lám lehet szórakozni is, és nem kell hozzá igazi baromarcúként viselkedni. Valamint hogy egy hely úgy is tud működni, hogy emberszámban van véve a zenekar és a közönség egyaránt. Ezúton köszönet Árpinak és mindenkinek aki ott volt.

Részletek a Chief Rebel Angel blogból
2009. március. 9. (hétfő) 01:00

Aki még nem volt a félegyházi Rock-Tárban és teheti, az sürgősen látogasson el. Példaértékű lehet klubvezetőknek is, ezt így kell csinálni!

Csatlakozom! Agyeldobós buli volt! :)

Hát, KKFélegyháza 1értelműen ROKK, köszönjük!

Sziasztok! Köszönetet szeretnénk mondani a tegnapi eszméletlen hangulatért a közönségnek, illetve nagy vállveregetés a szervezőknek, technikusoknak azért az önzetlen hozzáállásért, amit a zenekarokkal szemben képviselnek! Nagyon jól éreztük magunkat! Rock! SALVUS öntevékeny csoport :)

Salvus
2009. március. 7. (szombat) 01:00

Amúgy én is ezen döbbentem le Félegyházán. Totál deja vu-m volt. 96 környékén voltak ilyen klubok otthon, ahol mindenki mindenkinek haver és nem a 14éves korosztály vesz körbe, rúgja le a vesém egy emo zenére.

Isten Háta Mögött
2009. február. 21. (szombat) 01:00

Maga a hely nekem nagyon bejön, szégyen, hogy egy szomszédos, kisebb városban jobb bulikat tudnak leszervezni, mint nálunk otthon Kecskeméten. Jól szólt, nem tiportuk egymást halálra, a hangulat családias volt, mondhatnám úgyis, hogy ÓRIÁSi volt.

Isten Háta Mögött
2009. február. 21. (szombat) 01:00

Jaja, a kkfélegyházi dolog nagyon durván ott van! Az a hely, az a vendégszeretet, és hogy az arcok rendesen szeretik a zenét, lejárnak, jól vannak, teljesen olyan, mint régen, a 90-es években, akkor voltak ilyen hangulatúak a rockklubok nekem.

Isten Háta Mögött
2009. február. 21. (szombat) 01:00

A koncertek nagyon nagyon jók voltak ...meg imádom azt a helyet...komolyan átköltözök Félegyházára!! Qrv@jó ez a Rocktár!

Mad Dolls
2009. február. 14. (szombat) 01:00

B@sszátok meg, itt van melegvíz, meg szappan! (Barni - CRA)
Hogy mikor jövünk vissza? Hát én haza sem akarok menni! (Csibészke - CRA)

Chief Rebel Angel
2009. február. 7. (szombat) 01:00

Sziasztok! Én is a félegyházi Rocktáras koncertet dicsérem. Élmény volt, jó zene, színvonalas előadás, magával ragadó hangulat. Köszönjük!

Firkin
2009. január. 24. (szombat) 01:00

Köszönjük a tegnapi koncertet, nagyon jól éreztük magunkat!

Narco Polo
2009. január. 10. (szombat) 01:00

Az első koncertről kérdezzétek a kiskunfélegyházi ROCKTÁR közönségét! Mi nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a hangulatot!

Neck Sprain
2009. január. 3. (szombat) 01:00

Nincs ilyen klub még egy az országban!

Superbutt - Vörös András
2008. december. 20. (szombat) 01:00

Rocktár: Köszi, nekünk is nagyon bejött a fogadtatás!!!Le a kalappal!!!Tavasszal mennénk nagyon!!!

Angertea
2008. december. 20. (szombat) 01:00

Kedves félegyháziak! Készüljetek, mert este MMÉÉÉÉÉSZÁÁÁÁRLÁÁÁÁÁSS!!!!!!!!!!!!!!!!

Wackor - Slayer Csabi
2008. december. 6. (szombat) 01:00

Kedvelátos félegyházi arcok! Mi köszönjük Nektek azt a zúzdát, amit ott rendeztetek! Élményszámba ment a koncert részünkről!

Wackor - Miki
2008. december. 6. (szombat) 01:00

Kiskunfélegyháza.....odavert a buli, a közönség, a szervezés és (szerintünk) a zenekar is! Nagyon jó koncert volt, az egyik legjobb Locust koncert, hasonló az elégedettségi mutató, mint Tura után. Ónodi Árpi nagyszerű munkát végez ott, bőszen szervezi a félegyházi földalatti rockhadsereget, respekt!!! A zenekar kiszolgálása eddig minden szempontból csillagos 5-ös, 2009-ben ismétlés a Rocktárban, üdv minden jász/kis- és nagykun stonertestvérnek. Nagyon erős a megye!

Locust on the Saddle
2008. november. 29. (szombat) 01:00

Üdv Kiskunfélegyháza!! Köszönjük nagyon a tegnapi koncertet, mindenkinek, aki eljött, és a szervezőségnek! Nagyon jól éreztük magunkat! Reméljük, hamarosan újra találkozunk!

The Idoru
2008. november. 8. (szombat) 01:00

Fú, köszönjük szépen mindenkinek, ám! Nagyon jól éreztük magunkat megint!!! És baromi jól megcsináltátok a helyet is, f@sza lett nagyon! Minden jót és legyetek jók. FÉM!

Stonedirt - Tarjányi Endre
2008. október. 25. (szombat) 02:00

A Rocktár Élőzenei Bázis és a www.rocktar.hu oldal üzemeltetője a Plain-Rock Egyesület. A webhelyen szereplő együttesek logói az együttesek tulajdonát képezik. A galériában található képek amennyiben másként nincsenek megjelölve, a Rocktár tulajdonát képezik. A fórumban a látogatóktól elhangzó vélemények nem tükrözik a Rocktár hivatalos álláspontját.

Goods Market Kunsági Éden Rollsped
Bőrruházat javítás DIGAMMA.HU Informatikai Kft. e-Zene EzVíz Félegyházi Közlöny HZ Trans Heraklith KnaufInsulation
Metálindex Peavey Cort Artbeat Radio Smile Rockbook Online Rockmagazin Sirius Rádió S Motorshop Szabo Tuzep Szuperinfó
Antibandita Kft.